Disclaimer
tmind.nl
Inhoud
De inhoud van Website Euromaatjes is met grote zorgvuldigheid samengesteld door lijstleden en lijstbeheerder van KindGeld. Echter, maker van Euromaatjes, lijstbeheerder en lijstleden van Yahoogroups KindGeld zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud cq informatie, tips en ideeŽn die u op deze website aantreft.
Het uitvoeren en gebruiken van tips en informatie is geheel voor eigen risico.


(hyper)links
Bepaalde (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van Euromaatjes.nl. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Euromaatjes. De Euromaatjes redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Euromaatjes.nl.
Natalie Peschier - Bleijenbergh (redactie en verzorging) van deze website sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Copyright

Euromaatjes behoudt zich alle rechten voor ten aanzien van vorm en inhoud van zowel deze website, als het materiaal dat via deze website verspreid wordt, zoals brochures, handleidingen, nieuwsbrieven en e-mails. Niets van dit alles mag gekopieerd en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Euromaatjes. Voor meer informatie:
Klik hierCopyright © 2013 by "Euromaatjes"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:info@euromaatjes.nl